DOELGERICHT VOEDINGSADVIES ... DE MENUKAART

i


PERFORMANCE CHEF.

ONES BEST SUCCESS COMES AFTER GREAT FOOD!

Gewoonlijk geeft de sportvoedingsdeskundige zijn adviezen door aan de chef-kok, die deze informatie verder gaat interpreteren en uitwerken. Wel, ik ben twee-in-één! Ik stel niet alleen een voedingsschema samen, maar bereid ook de sportvoeding zodat er zeker geen misverstanden kunnen ontstaan.


TOPSPORTKOK

Sinds enkele jaren word ik regelmatig als performance chef ingehuurd door verschillende teams. Want als afgestudeerd chef-kok en sportvoedingsdeskundige heb ik alle kennis op zak om lekkere sportvoeding op tafel te toveren. Mogelijkheden:

  • Foad Coach tijdens sportstages en wedstrijddagen
  • Samenstellen van het menu en uitschrijven van een recepten-bundel op maat
  • Kookworkshops m.b.t. sportspecifieke voeding. Volledig aangepast in functie van de doelgroep (alle leeftijden en sportniveau's)
  • Verzorgen van catering bij sportevenementen

OVER MEZELF.

Als gewezen marathonloper en ultrarunner ben ik er steevast van overtuigd dat voeding wel degelijk een prestatiebepalende rol speelt tijdens het sporten. Want de juiste voeding kan ertoe bijdragen dat een atleet nog beter gaat presteren. Vanuit mijn ervaring en enthousiasme begeleid ik sporters van alle niveaus bij het verwezenlijken van hun sportieve doelen. Iedere persoon is uniek. Daarom hanteer ik steeds een individuele voedingsbegeleiding op maat van de sporter.

Na mijn opleiding als chef-kok ging ik voedingswetenschappen studeren met een verdere specialisatie in sportvoeding via Erasmus Hogeschool Brussel. Daarnaast volgde ik ook nog een extra navorming Advanced Sports Nutrition aan Barcelona Innovation HUB Universitas. Ondertussen heb ik al heel wat werkervaring binnen de sportwereld, voornamelijk met duur- en teamsporters.

Momenteel ben ik trotse zaakvoerder van "Fuel Your Performance -Steven Godefridi" en krijg ik regelmatig de kans om aan verschillende ambitieuze projecten op sportgebied mee te werken.