DOELGERICHT VOEDINGSADVIES ... DE MENUKAART

i


PERFORMANCE CHEF.

ONES BEST SUCCESS COMES AFTER GREAT FOOD!

Gewoonlijk geeft de sportvoedingsdeskundige zijn adviezen door aan de chef-kok, die deze informatie verder gaat interpreteren en uitwerken. Wel, ik ben twee-in-één! Ik stel niet alleen een voedingsschema samen, maar bereid ook de sportvoeding zodat er zeker geen misverstanden kunnen ontstaan. Naast Team Visma | Lease a Bike werkte ik eerder al samen met Proximus-Cyclis CT, KVC Westerlo Academie, BBC Haacht, ...


TOPSPORTKOK

Sinds 2023 word ik als performance chef ingehuurd door UCI World Tour wielerteam Visma | Lease a Bike, waar ik werk met de alom geprezen Foodcoach App. Maar ook andere ploegen kunnen gebruik maken van mijn diensten. Want als afgestudeerd chef-kok en sportvoedingsdeskundige heb ik alle kennis op zak om lekkere sportvoeding op tafel te toveren. Mogelijkheden:

  • Foodcoach tijdens sportstages en wedstrijddagen
  • Samenstellen van het menu en uitschrijven van een recepten-bundel op maat
  • Kookworkshops m.b.t. sportspecifieke voeding. Volledig aangepast in functie van de doelgroep (alle leeftijden en sportniveau's)
  • Verzorgen van catering bij sportevenementen

OVER MEZELF.

Als gewezen marathonloper en ultrarunner kan ik wel degelijk stellen dat voeding een prestatiebepalende rol speelt tijdens het sporten. Vanuit mijn ervaring en enthousiasme begeleid ik atleten van alle niveaus bij het verwezenlijken van hun sportieve doelen. Iedere persoon is uniek. Daarom kies ik voor individueel voedingsadvies op maat van de sporter.

Na mijn opleiding als chef-kok ging ik voedingswetenschappen studeren met een verdere specialisatie in sportvoeding via Erasmus Hogeschool Brussel. Vervolgens deed ik nog een extra navorming Advanced Sports Nutrition aan Barcelona Innovation HUB Universitas.

Sinds 2023 is UCI World Tour wielerteam Visma | Lease a Bike één van mijn voornaamste opdrachtgevers, waar ik aan de slag ben als performance chef.

Daarnaast heb ik al enkele jaren mijn eigen praktijk 'Fuel Your Performance - Steven Godefridi" en krijg ook zo regelmatig de kans om aan verschillende ambitieuze projecten op sportgebied mee te werken.