DOELGERICHT VOEDINGSADVIES ... DE MENUKAART

"Wat een fijne samenwerking! We hadden meteen een klik. Steven kan ontzettend goed luisteren, weet precies wat je nodig hebt als hardloper en geeft bovendien concrete tips om vol energie aan de start van een wedstrijd te verschijnen."

Jemaine KemmerenHardloopster, Raamsdonk (NL)


INDIVIDUEEL ADVIES.

ONES BEST SUCCESS COMES AFTER GREAT FOOD!

Elke sport heeft andere aandachtspunten, elke atleet andere eisen. Bij individueel advies gaan we eerst jouw voedingspatroon en sportieve doelen analyseren. Op basis daarvan werken we samen een specifiek aangepast voedingsplan uit dat helemaal past binnen jouw levensstijl en agenda. Hierbij streven we naar meer energie, een sterker lichaam, minder blessures en een optimaal spierherstel.BRONZE TRAJECT

Advies en éénmalig consult

Intakegesprek - Voedingsadvies

Ideaal wanneer je snel wil worden geholpen! Tijdens een éénmalig gesprek (duur 90 minuten) gaan we al jouw hupvragen doornemen. Ik stel een analyse op van je huidige eetpatroon en maak een persoonlijk voedings-advies. Deze optie is gewoon perfect voor vragen zoals

  • "Hoe kan ik toewerken naar een fitte en gezonde levensstijl boordevol energie op een voor mij haalbare manier?"
  • "Waar moet ik voedingsgericht rekening mee houden bij de voorbereiding of het verloop van een wedstrijd?"
  • "Hoe reken ik af met verminderde prestaties, vermoeide spieren of verteringsproblemen?"
  • ...

Kostprijs: 75 euro


SILVER TRAJECT

Advies en 8 weken begeleiding

Intakegeprek - Voedingsadvies - 2 (online) opvolggesprekken

Wil je graag een persoonlijk voedingsadvies met extra opvolgmomenten? Dan is dit pakket gewoon wat je zoekt! Tijdens de evaluaties bespreken we hoe het loopt en bekijken we of er een aanpassing nodig is van je huidige eetpatroon. Bijvoorbeeld na het intensiveren van je trainingsprogramma of voedingsadvies na een blessure.

Kostprijs: 175 euro


GOLD TRAJECT

Advies en 12 maanden begeleiding

Intakegesprek - Voedingsadvies - 6 (online) opvolggesprekken

Yes, wij gaan voor langere tijd je eetpatroon optimaliseren! Ideaal wanneer je een sportief doel hebt gesteld en regelmatig wil nagaan of je eetpatroon nog wel aansluit bij je trainingsprogramma, maar ook hoe we je prestaties middels de juiste voeding verder kunnen verbeteren.

Kostprijs: 349 euro

OVER MEZELF.

Als actief marathonloper en ultrarunner ben ik er steevast van overtuigd dat voeding wel degelijk een prestatiebepalende rol speelt tijdens het sporten. Want de juiste voeding kan ertoe bijdragen dat een atleet nog beter gaat presteren. Vanuit mijn ervaring en enthousiasme begeleid ik sporters van alle niveaus bij het verwezenlijken van hun sportieve doelen. Iedere persoon is uniek. Daarom hanteer ik steeds een individuele voedingsbegeleiding op maat van de sporter.

Na mijn studies als kok ben ik opgeleid tot voedingsdeskundige met verdere specialisatie in de sportvoeding via Erasmus Hogeschool Brussel. Daarnaast volg ik ook nog een extra navorming Advanced Sports Nutrition aan Barca Innovation HUB Universitas. Ondertussen heb ik al heel wat werkervaring binnen de sportwereld, voornamelijk met duur- en teamsporters.

Momenteel ben ik trotse zaakvoerder van Steven Godefridi | Sports Nutrition en krijg ik regelmatig de kans om aan verschillende ambitieuze projecten op sportgebied mee te werken.