GRATIS WEBINAR VOOR HARDLOPERS

Maandag 30 januari 2023 om 20:00 

"In 5 stappen naar betere loopprestaties door middel van de  juiste voedingskeuzes!"

Sportvoedingsdeskundige Steven Godefridi zal - mede vanuit zijn eigen ervaringen - een heleboel tips & tricks aanreiken die jouw loopprestaties optimaliseren door middel van de juiste voeding. Ideaal als voorbereiding op de aankomende hardloopevents.

In dit gratis webinar leer je o.a.

  • het belang van gezonde basis- en sportvoeding kennen
  • de juiste voedingskeuzes maken met het oog op jouw piekmoment
  • het energieverbruik van een hardloper correct inschatten
  • wat je allemaal kan eten en drinken (maar ook wat niet) - zowel voor, tijdens als na de inspanning
  • een specifiek wedstrijd gerelateerd voedingsschema opstellen
  • . . .

Pssst ... er zijn bovendien ook nog tal van leuke extra's!

Geïnteresseerd? Laat dan snel even jouw beste e-mailadres achter!

Wat vinden anderen over deze webinar?

"Na deze webinar ga ik mijn voedingsgewoonten drastisch aan-passen. Een gezond en evenwichtig eetpatroon is gewoon heel belangrijk voor sporters" - Dennis Janssens.

"Ik had geen flauw idee dat voeding zo'n groot effect kan hebben op je sportprestaties. Wees maar zeker dat ik daar vanaf nu meer rekening mee ga houden!" - Eva Decaluwe.

"De webinar was ontzettend duidelijk en interessant! Steven spreekt met veel enthousiasme over zowel zijn passie voor hardlopen als voeding." - Alain Verschaeren.

OVER MEZELF.

Als actief marathonloper en ultrarunner ben ik er steevast van overtuigd dat voeding wel degelijk een prestatiebepalende rol speelt tijdens het sporten. Want de juiste voeding kan ertoe bijdragen dat een atleet nog beter gaat presteren. Vanuit mijn ervaring en enthousiasme begeleid ik sporters van alle niveaus bij het verwezenlijken van hun sportieve doelen. Iedere persoon is uniek. Daarom hanteer ik steeds een individuele voedingsbegeleiding op maat van de sporter.

Na mijn studies als kok ben ik opgeleid tot voedingsdeskundige met verdere specialisatie in de sportvoeding via Erasmus Hogeschool Brussel. Daarnaast volg ik ook nog een extra navorming Advanced Sports Nutrition aan Barca Innovation HUB Universitas. Ondertussen heb ik al heel wat werkervaring binnen de sportwereld, voornamelijk met duur- en teamsporters.

Momenteel ben ik trotse zaakvoerder van Steven Godefridi | Sports Nutrition en krijg ik regelmatig de kans om aan verschillende ambitieuze projecten op sportgebied mee te werken.