WINACTIE - HIPRO, FUEL YOUR MUSCLES

HiPRO is een merk binnen de verse zuivelcategorie dat Danone lanceerde in 2020. Deze producten zijn rijk aan proteïnes en bevatten 0% vet. Ze zijn zowel verkrijgbaar in potjes als drinkflesjes. HiPRO werd ontwikkeld om  "pro-amateur" sporters (een "pro-amateur" is iemand voor wie sport een integraal onderdeel van hun leven is, maar er niet van leeft - we hebben het hier niet over professionele sporters. Een pro-amateur beoefent meerdere malen per week intensief sporten) te voorzien van proteïnerijke producten met een heerlijke smaak. Het huidige assortiment omvat potjes van 160g (bosbessen, banaan-pindakaas of vanillesmaak) en drinkbare melkspeciali-teiten van 300g (aardbeien-frambozen, cookie-vanille en koffiesmaak). En weet: dit is nog maar het begin! 


HIPRO, FUEL YOUR MUSCLES.

WINACTIE

16 stuks Danone Hipro 25 gram Proteines 330 ml - vanille en/of chocolade, ideaal na een training of als tussendoortje (ter waarde van 40 euro) plus  1 consultatie waarbij ik jouw sportieve doelen van 2023 mee help verwezenlijken d.m.v. individueel voedingsadvies op maat (ter waarde van   50 euro - duur 60 minuten).

Wat moet je doen om dit Hipro, Fuel Your Muscles-pakket te winnen?

Laat onderaan jouw beste e-mailadres achter en maak kans op dit Fuel Your Muscles-pakket. Actie loopt t.e.m. 15.01.2023 middernacht. De twee winnaars worden uiterlijk 17.01.2023 persoonlijk op de hoogte gebracht."Als sport deel uitmaakt van jouw dagelijkse routine ... een passie die wij ook delen! 


PORRIDGE BOWL

Ingrediënten (1 porridge bowl)

  • 60 gram havermout
  • 250 ml. HIPRO shake chocoladesmaak
  • 10 gram ongezouten geroosterde hazelnoten
  • 1/4 banaan
  • Afwerking: amandel- en chocoladeschilfers

Bereiding:

Doe de HIPRO shake chocoladesmaak samen met de havermout in een steelpan. Breng aan de kook op een middelhoog vuur en roer geregeld om tot dit een dikke pap wordt. Giet alles in een ontbijtkom. Werk af met banaan, hazelnoten, amandelschilfers en chocoladeschilfers. Smakelijk!


OVER MEZELF.

Als actief marathonloper en ultrarunner ben ik er steevast van overtuigd dat voeding wel degelijk een prestatiebepalende rol speelt tijdens het sporten. Want de juiste voeding kan ertoe bijdragen dat een atleet nog beter gaat presteren. Vanuit mijn ervaring en enthousiasme begeleid ik sporters van alle niveaus bij het verwezenlijken van hun sportieve doelen. Iedere persoon is uniek. Daarom hanteer ik steeds een individuele voedingsbegeleiding op maat van de sporter.

Na mijn studies als kok ben ik opgeleid tot voedingsdeskundige met verdere specialisatie in de sportvoeding via Erasmus Hogeschool Brussel. Daarnaast volg ik ook nog een extra navorming Advanced Sports Nutrition aan Barca Innovation HUB Universitas. Ondertussen heb ik al heel wat werkervaring binnen de sportwereld, voornamelijk met duur- en teamsporters.

Momenteel ben ik trotse zaakvoerder van Steven Godefridi | Sports Nutrition en krijg ik regelmatig de kans om aan verschillende ambitieuze projecten op sportgebied mee te werken.