DOELGERICHT VOEDINGSADVIES ... DE MENUKAART

GRATIS VOEDINGSSCHEMA.

VOOR DUUR- EN TEAMSPORTERS

Wil jij ook graag boordevol energie aan de start verschijnen van jouw wedstrijd? Of weten wat - maar vooral wanneer - je nu precies moet eten en drinken tijdens het ganse verloop? Onderstaande voedingsschema's bieden zeker een antwoord! Ze zijn telkens minutieus samengesteld in nauw overleg met verschillende ervaren sporters uit de meest uiteenlopende disciplines zoals basketbal, hardlopen, hockey, triatlon, voetbal en wielrennen. Geïnteresseerd? Laat dan snel jouw beste e-mailadres achter! Het is mogelijk om meerdere schema's samen aan te vragen.

OVER MEZELF.

Als gewezen marathonloper en ultrarunner ben ik er steevast van overtuigd dat voeding wel degelijk een prestatiebepalende rol speelt tijdens het sporten. Want de juiste voeding kan ertoe bijdragen dat een atleet nog beter gaat presteren. Vanuit mijn ervaring en enthousiasme begeleid ik sporters van alle niveaus bij het verwezenlijken van hun sportieve doelen. Iedere persoon is uniek. Daarom hanteer ik steeds een individuele voedingsbegeleiding op maat van de sporter.

Na mijn opleiding als chef-kok ging ik voedingswetenschappen studeren met een verdere specialisatie in sportvoeding via Erasmus Hogeschool Brussel. Daarnaast volgde ik ook nog een extra navorming Advanced Sports Nutrition aan Barcelona Innovation HUB Universitas. Ondertussen heb ik al heel wat werkervaring binnen de sportwereld, voornamelijk met duur- en teamsporters.

Momenteel ben ik trotse zaakvoerder van 'Fuel Your Performance - Steven Godefridi" en krijg ik regelmatig de kans om aan verschillende ambitieuze projecten op sportgebied mee te werken.