DOELGERICHT VOEDINGSADVIES ... DE MENUKAART

GRATIS VOEDINGSSCHEMA.

VOOR DUUR- EN TEAMSPORTERS

Wil jij ook graag boordevol energie aan de start verschijnen van jouw wedstrijd? Of weten wat - maar vooral wanneer - je nu precies moet eten en drinken tijdens het ganse verloop? Onderstaande voedingsschema's bieden zeker een antwoord! Ze zijn telkens minutieus samengesteld in nauw overleg met verschillende ervaren sporters uit de meest uiteenlopende disciplines zoals basketbal, hardlopen, hockey, triatlon, voetbal en wielrennen. Geïnteresseerd? Laat dan snel jouw beste e-mailadres achter! Het is mogelijk om meerdere schema's samen aan te vragen.

OVER MEZELF.

Als gewezen marathonloper en ultrarunner kan ik wel degelijk stellen dat voeding een prestatiebepalende rol speelt tijdens het sporten. Vanuit mijn ervaring en enthousiasme begeleid ik atleten van alle niveaus bij het verwezenlijken van hun sportieve doelen. Iedere persoon is uniek. Daarom kies ik voor individueel voedingsadvies op maat van de sporter.

Na mijn opleiding als chef-kok ging ik voedingswetenschappen studeren met een verdere specialisatie in sportvoeding via Erasmus Hogeschool Brussel. Vervolgens deed ik nog een extra navorming Advanced Sports Nutrition aan Barcelona Innovation HUB Universitas.

Sinds 2023 is UCI World Tour wielerteam Visma | Lease a Bike één van mijn voornaamste opdrachtgevers, waar ik aan de slag ben als performance chef.

Daarnaast heb ik al enkele jaren mijn eigen praktijk 'Fuel Your Performance - Steven Godefridi" en krijg ook zo regelmatig de kans om aan verschillende ambitieuze projecten op sportgebied mee te werken.